Qui som


(Font de la imatge: http://www.sangermetalartandgifts.com)


Aquesta web forma part del grup de webs de Countrycat (http://www.country.cat).

Des d'aquesta web volem acostar a tothom les lletres de les cançons que tant ens agraden. Volem eliminar la frontera de l'idioma perquè tothom pugui apreciar la totalitat de les cançons que escolta.

Al menú de la dreta hi trobareu els noms dels cantants que han fet populars les cançons. Fent-hi clic damunt, apareixeran les lletres que tinguem disponibles de cadascun, primer en anglès i després en català.

Les traduccions no han estat fetes per traductors professionals, o sigui que ningú s'enfadi si hi troba alguna errada. És més, us agrairem que, en cas que en veieu alguna, ens la feu saber al mail countrycat@gmail.com perquè la poguem corregir i millorar així la web.

De la mateixa manera, tingueu present que no s'ha fet la traducció perquè la lletra sigui cantada, ni molt menys. Únicament s'ha fet amb la finalitat que tothom la pugui entendre. O sigui que és normal que en català les estrofes no lliguin o tinguin un ritme equivocat.

A la fitxa de cada cançó hem afegit informació adicional a la lletra, com ara els autors (en cas que els coneguem), el Disc en el què es pot trobar la cançó i, en cas que n'hi hagi, el nom del ball que pot tenir associat cada cançó que hi hagi publicat a la web Linedance.cat.

Per últim, us encoratgem a enviar-nos al mail countrycat@gmail.com noves lletres de cançons country traduïdes perquè les pengem a la web i fer créixer la iniciativa.